miércoles, 20 de agosto de 2008

"MY WAY"

To think I did all that;
And may say -not in a shy way,
"Oh no, oh no not me,
I did it my way"

For what is man, what has he got?
If not himself, then he has naught.
To say the things he truly feels;
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows-
And did it may way!


2 comentarios:

eira dijo...

angiee:D
saps? aquesta canso magrada, sobretot el que diu, que pots fer les coses a la teva manera, i com tu vas dir, que si el ultim dia de la nostra vida poguessim dir el que diu la canso, que ja ens donem per satisfets, perque no hi a res millo que poder fer les coses com tu vulguis, encara que et puguis equivocar, pero almenys u auras fet com creus que es el millor.

bueno, parlan del cap de setmana , tinc una conversa penden amb tu:$ tax desplicar els detalls de la nit de divendres, i tot el dia de dissabte:D pero bueno, espero la teva perdi i et trucu :)

mols petons testimu mollll(K)(K)

Nausikka dijo...

Hola cosineta!

Gràcies pel comentari. Si, de la cançó ja en vam parlar i com tu dius molt bé, o com jo mateixa vaig dir en el seu moment, tant de bo un dia, en girar els ulls vers el retrovissor siguem capaços d'indentificar-nos amb la lletra d'aquesta melodia. Tant de bo poguem dir que a la balaná encerts i errors s'equilibren perquè per sobre de qualsevol altra cosa el que prima és una forma única de fer que és el mateix que dir de "ser". Jo t'ho desitjo sincerament.

Pel que fa al teu mític cap de setmana del que només tinc constància de la horrorosa primera part, i lluny de voler que això sembli un consulori sentimental, només puc dir-te que no t'escaparàs de la bronca. És que no escoltes res del que et dic? Viu com vulguis Eira i si has d'ensopegar ja saps que jo et faré sempre costat però pensa una mica les coses abans d'abordar-les. Com fa la lletra; viu a la teva manera però que realment et puguis reconèixer en els teus actes. Molt em temo petitona que ara mateix respons a la mirada dels que t'envolten. I no t'enganyis, aquesta no ets tu.

Una abraçada. Ja et faré un truc (i no de màgia preceisament)